Tirol

Tirol (Beiers: Tiroi, Nederlands ook wel Tirool) is een deelstaat (Bundesland) van de federale republiek Oostenrijk en het vormt het Oostenrijkse deel van de regio Tirol. De hoofdstad is Innsbruck, dat tevens de grootste stad van de deelstaat is (114.888 inwoners, 2003). Tirol grenst zowel aan de deelstaten Karinthië, Vorarlberg en Salzburg, alsook aan de landen Duitsland (Beieren), Zwitserland (Graubünden) en Italië (Zuid-Tirol en Belluno)


der Veitenhof - Tirol (AT) De ideale plek voor iedereen die een biologische levensstijl waardeert. De boeren produceren hun eigen biologische producten en hebben in de loop der jaren een enorme kennis opgebouwd. Van hen kun je alles over deze producten en hun bereidingswijze leren. Onze paardrijboerderijen bieden de perfecte vakantie voor de paardenfan: minimaal 3 geschikte rijpaarden, een paardenbak, theorie- en praktijklessen, zadel- en tuigmateriaal, de mogelijkheid tot een eigen verzorgpony en begeleide buitenritten. De ‘Urlaub am Bauernhof ’ organisatie controleert de boerderijen en deelt daarbij in plaats van sterren margrieten uit. Maar hoeveel margrieten een boerderij ook heeft, het merk ‘Urlaub am Bauernhof ’ staat garant voor kwaliteit en gastvrijheid.

der Veitenhof - Tirol (AT)

“Een bijzondere boerderij in een bijzonder dal”!

Onze biologische pensionboerderij Veitenhof ligt in het mooie Tiroler land, in het dorpje Niederthai - hét zonneterras van het Ötztal - op 1550m hoogte.

  • Hits: 3690
Gut Sonnbichl - Tirol (AT) De ideale plek voor iedereen die een biologische levensstijl waardeert. De boeren produceren hun eigen biologische producten en hebben in de loop der jaren een enorme kennis opgebouwd. Van hen kun je alles over deze producten en hun bereidingswijze leren. De ‘Urlaub am Bauernhof ’ organisatie controleert de boerderijen en deelt daarbij in plaats van sterren margrieten uit. Maar hoeveel margrieten een boerderij ook heeft, het merk ‘Urlaub am Bauernhof ’ staat garant voor kwaliteit en gastvrijheid.

Gut Sonnbichl - Tirol (AT)

Wij heten u hartelijk welkom bij Gut Sonnbichl – fijn dat u er bent!

  • Hits: 2768

Achrainer - Moosen - Tirol (AT) De ideale plek voor iedereen die een biologische levensstijl waardeert. De boeren produceren hun eigen biologische producten en hebben in de loop der jaren een enorme kennis opgebouwd. Van hen kun je alles over deze producten en hun bereidingswijze leren. De ‘Urlaub am Bauernhof ’ organisatie controleert de boerderijen en deelt daarbij in plaats van sterren margrieten uit. Maar hoeveel margrieten een boerderij ook heeft, het merk ‘Urlaub am Bauernhof ’ staat garant voor kwaliteit en gastvrijheid.

Achrainer - Moosen - Tirol (AT)

Erbhof „Achrainer-Moosen“ is hét vakantieparadijs en ideale vakantiedoel voor families, wandelaars en rustzoekers. Ook bijzonder geschikt voor jonge stellen en jonggeblevenen! Onze boerderij is omringd door frisgroene weiden en bossen. Vakantie in elk seizoen- eenvoudigweg genieten en je goed voelen! De “Moosenhof” is het hele jaar geopend.

  • Hits: 2700
Vorderreithhof - Tirol (AT) Vorderreithhof - Tirol (AT)

Vorderreithhof - Tirol (AT)

Ons nieuwe appartement is in 2011 gebouwd en bestaat uit 2 slaapkamers, een badkamer met WC, een woonkamer, keuken en een hal. Onze boerderij ligt op een rustige, zonnige plek op 50m hoogte boven het dorpje Jochberg en grenst direct aan het skigebied.
  • Hits: 2318