4.7/5 Waardering (3 beoordelingen)

Gut Neusess - Salzburg (AT)

  • Familie: Essl
  • Adres: Neusess 2, 5570 Mauterndorf
  • Deelstaat: Salzburg
  • Verhuurt: Appartement(en)
  • Verhuur periode: Zomer & winter
  • Zeehoogte: 1130 m
  • Tel.: +43 (0)64 727 245 of mobiel +43 (0)664 387 7498
  • Margrieten: Gut Neusess - Salzburg (AT)
  • Huisdieren: Niet toegestaan

Prachtige bioboerderij midden in de bergen met veel verschillende dieren. Een geweldige belevenis voor kinderen! Iedere dag samen de dieren voeren, de boerderij met alle zintuigen beleven, ponyrijden, vilten, broodbakken, grote speelplaats en nog veel meer...

Gut Neusess - Salzburg (AT) Gut Neusess - Salzburg (AT)

Geniet van een vakantie in de bergen, midden in biosfeerpark Lungau, waar de natuur op z'n mooist is. Op bioboerderij Gut Neusess met z'n vele dieren valt altijd wat te beleven: koeien, kalfjes, katten, konijnen, pony's, ezels, geiten, schapen, kippen, bijen.... In de stal en op de weide valt er altijd wel wat te doen en te ontdekken. Iedere dag gezamenlijk de dieren voeren en de eieren verzamelen. En daarna vilten, broodbakken, ponyrijden, de alm op gaan, in het sprookjesbos spelen, picknicken, van het uitzicht genieten vanaf onze speciale panoramaligstoelen, schatzoeken of gewoon eens een paar uurtjes relaxen onder de appelboom in de tuin.

Vakantiehuis, appartement of kamers

1. Vakantiewoning Mitterberg, max. 5 personen

Ca. 65 m², twee aparte slaapkamers, douche, tweepersoonswasbak, aparte wc, hal met garderobe, keuken en zithoek. Compleet ingerichte keuken met vaatwasser, koelkast, elektrische kookplaat, oven, koffiezetapparaat, waterkoker en broodrooster. Overdekt balkon, flatscreen satelliet-tv, gratis WLAN en internet.

Klik hier voor meer informatie...

Gut Neusess - Salzburg (AT)

2. Vakantiewoning Schwarzenberg, max. 4 personen

Ca. 55 m², twee aparte slaapkamers, douche, tweepersoonswasbak, aparte wc, hal met garderobe, keuken en zithoek. Compleet ingerichte keuken met vaatwasser, koelkast, elektrische kookplaat, oven, koffiezetapparaat, waterkoker en broodrooster. Flatscreen satelliet-tv, gratis WLAN en internet.

Klik hier voor meer informatie...

Gut Neusess - Salzburg (AT)

3. Vakantiewoning Hollerberg, max. 5 personen

Ca. 60 m², twee aparte slaapkamers, douche, tweepersoonswasbak, aparte wc, hal met garderobe, keuken en zithoek. Compleet ingerichte keuken met vaatwasser, koelkast, elektrische kookplaat, oven, koffiezetapparaat, waterkoker en broodrooster. Flatscreen satelliet-tv, gratis WLAN en internet.

Klik hier voor meer informatie...

Gut Neusess - Salzburg (AT)

4. Vakantiewoning Katschberg, 6 tot 8 personen

Ca. 120 m², drie aparte slaapkamers, twee badkamers met douche/wc, grote hal met garderobe, woonkamer met balkon op het zuiden, keuken met balkon op het westen en een grote tafel voor tien personen. Compleet ingerichte keuken met vaatwasser, vrieskist, koelkast, magnetron, elektrische kookplaat, oven, koffiezetapparaat, waterkoker en broodrooster. Twee balkons, op het zuiden en op het westen, flatscreen satelliet-tv, gratis WLAN en internet.

Klik hier voor meer informatie...

Gut Neusess - Salzburg (AT)

5. Vakantiewoning Obertauern, 2 tot 4 personen

Vakantiewoning met één slaapkamer, douche en wc, grote woonkamer met keuken, eet- en zithoek. Compleet ingerichte keuken met vaatwasser, vrieskist, koelkast, magnetron, elektrische kookplaat, oven, koffiezetapparaat, waterkoker en broodrooster. Flatscreen satelliet-tv, gratis WLAN en internet.

Klik hier voor meer informatie...

Gut Neusess - Salzburg (AT)

Plan hier uw route