Salzburg

Salzburg (Beiers: Soizburg of Lånd Soizburg) is een deelstaat (Land) van Oostenrijk. De hoofdstad is de gelijknamige stad Salzburg, die tevens de grootste stad van de deelstaat is (149.997 inwoners). De deelstaat wordt ter onderscheiding van de stad ook Salzburgerland (Duits: Salzburger Land) genoemd.
Gut Neusess - Salzburg (AT) Gut Neusess - Salzburg (AT) Gut Neusess - Salzburg (AT) Gut Neusess - Salzburg (AT)

Gut Neusess - Salzburg (AT)

Prachtige bioboerderij midden in de bergen met veel verschillende dieren. Een geweldige belevenis voor kinderen! Iedere dag samen de dieren voeren, de boerderij met alle zintuigen beleven, ponyrijden, vilten, broodbakken, grote speelplaats en nog veel meer...

  • Hits: 3510
Scharrerhof - Salzburg (AT) Deze boerderijen zijn helemaal ingesteld op gezinnen met baby`s en kinderen. Zo zijn hier bijvoorbeeld ledikantjes, babyfoons, veilige stopcontacten, speelgoed, kinderservies en –bestek en kinderstoelen aanwezig. Een boerderij met rolstoeltoegankelijke faciliteiten, lichtknoppen, stekkerdozen en handgrepen op de juiste plaats, antisliptapijt in de kamers, rolstoelvriendelijke sanitaire faciliteiten en een afhaal- en roomservice. De ‘Urlaub am Bauernhof ’ organisatie controleert de boerderijen en deelt daarbij in plaats van sterren margrieten uit. Maar hoeveel margrieten een boerderij ook heeft, het merk ‘Urlaub am Bauernhof ’ staat garant voor kwaliteit en gastvrijheid.

Scharrerhof - Salzburg (AT)

Skiën, langlaufen, rodelen, een sneeuwpop maken, vriendschap sluiten, maar ook ontspannen, genieten en verwend worden: vakantie op de Scharrerhof in Hollersbach in Salzburg – een actieve belevenis!

  • Hits: 3285

Rettenbachgut - Salzburg (AT) De ideale plek voor iedereen die een biologische levensstijl waardeert. De boeren produceren hun eigen biologische producten en hebben in de loop der jaren een enorme kennis opgebouwd. Van hen kun je alles over deze producten en hun bereidingswijze leren. De ‘Urlaub am Bauernhof ’ organisatie controleert de boerderijen en deelt daarbij in plaats van sterren margrieten uit. Maar hoeveel margrieten een boerderij ook heeft, het merk ‘Urlaub am Bauernhof ’ staat garant voor kwaliteit en gastvrijheid.

Rettenbachgut - Salzburg (AT)

Rettenbachgut in Werfen – heerlijk rustig gelegen – de ideale vakantiebestemming voor elk jaargetijde. Gezellige kamers, veel lieve dieren, centrale ligging voor diverse wintersportmogelijkheden, bezienswaardigheden…

  • Hits: 3015
Lahnhof - Salzburg (AT) De ‘Urlaub am Bauernhof ’ organisatie controleert de boerderijen en deelt daarbij in plaats van sterren margrieten uit. Maar hoeveel margrieten een boerderij ook heeft, het merk ‘Urlaub am Bauernhof ’ staat garant voor kwaliteit en gastvrijheid.

Lahnhof - Salzburg (AT)

Hartelijk welkom bij ons op ͑ Lahnhof ͗ !
Zoekt u een heerlijk rustig vakantieplekje, ver weg van de hectiek van alledag? Dat vindt u bij ons! Onze ͑ Lahnhof ͗ ligt verscholen tussen malse groene weiden en ongerepte bossen in het mooie Salzburgerland.

  • Hits: 2424

Liebmannhof - Salzburg (AT) De ‘Urlaub am Bauernhof ’ organisatie controleert de boerderijen en deelt daarbij in plaats van sterren margrieten uit. Maar hoeveel margrieten een boerderij ook heeft, het merk ‘Urlaub am Bauernhof ’ staat garant voor kwaliteit en gastvrijheid.

Liebmannhof - Salzburg (AT)

Op een zonnig, idyllisch plekje aan de voet van het bergplateau Steinerne Meer ligt op 950m hoogte onze 450 jaar oude boerderij Liebmannhof. Hier, in het mooie Maria Alm, treft u een heerlijk rustige omgeving aan met weidse graslanden en bossen en een fascinerend uitzicht op de omringende bergen. Tussen al dat moois biedt ons familiebedrijf u de ideale voorwaarden voor een ontspannen en verkwikkende vakantie.

  • Hits: 1935