Oberösterreich

Opper-Oostenrijk (Duits: Oberösterreich; tot 1918 Österreich ob der Enns; 1938-1945 Oberdonau, Beiers: Owerésterraich,) is een deelstaat (Bundesland) van Oostenrijk. De hoofdstad is Linz, die tevens de grootste stad van de deelstaat is (186.298 inwoners). Opper-Oostenrijk grenst aan Duitsland en Tsjechië.
Peinbauerhof -  Oberösterreich (AT) Deze boerderijen zijn helemaal ingesteld op gezinnen met baby`s en kinderen. Zo zijn hier bijvoorbeeld ledikantjes, babyfoons, veilige stopcontacten, speelgoed, kinderservies en –bestek en kinderstoelen aanwezig. De ‘Urlaub am Bauernhof ’ organisatie controleert de boerderijen en deelt daarbij in plaats van sterren margrieten uit. Maar hoeveel margrieten een boerderij ook heeft, het merk ‘Urlaub am Bauernhof ’ staat garant voor kwaliteit en gastvrijheid.

Peinbauerhof - Oberösterreich (AT)

Op onze ͑ kinder ͗ boerderij zijn kinderen met hun ouders en opa`s en oma`s van harte welkom. De vele dieren op onze boerderij laten de kinderharten sneller kloppen, terwijl de volwassenen van de zon en de natuur kunnen genieten.

  • Hits: 2289