Karinthië‎

Karinthië (Duits: Kärnten, Sloveens: Koroška, Beiers: Kärntn of Karntn) is een deelstaat (Bundesland) van Oostenrijk. De hoofdstad is Klagenfurt, wat tevens de grootste stad van de deelstaat is (90.141 inwoners). In Karinthië woont een minderheid van Slovenen.
Paulmahdhütte - Karinthie (AT) Paulmahdhütte - Karinthie (AT)

Paulmahdhütte - Karinthie (AT)

Onze comfortabele alpenhut/vakantiewoning Paulmahdhütte bevindt zich in de mooie almregio Lausnitzalm en ligt op ca.1.700 m hoogte, zo’n 7 km vanaf Rennweg. Hier kunt u heerlijk wandelen, mountainbiken en skiën!

 • Hits: 3574
Stroneggerhof - Karinthië (AT) Onze paardrijboerderijen bieden de perfecte vakantie voor de paardenfan: minimaal 3 geschikte rijpaarden, een paardenbak, theorie- en praktijklessen, zadel- en tuigmateriaal, de mogelijkheid tot een eigen verzorgpony en begeleide buitenritten. De ‘Urlaub am Bauernhof ’ organisatie controleert de boerderijen en deelt daarbij in plaats van sterren margrieten uit. Maar hoeveel margrieten een boerderij ook heeft, het merk ‘Urlaub am Bauernhof ’ staat garant voor kwaliteit en gastvrijheid.

Stroneggerhof - Karinthië (AT)

Kom tot rust in een natuurlijke en verzorgde omgeving, waar de kinderen het ook naar hun zin hebben. Onze boerderij ligt in het Lavanttal, het “Paradijs van Karinthië”, aan de voet van het vakantiegebied Koralpe. Het ideale uitgangspunt voor wandelen, mountainbiken, paardrijden en zwemmen in het meer. Laat je meeslepen door de vele mogelijkheden!

 • Hits: 3430

Obergasser - Karinthië (AT) De ideale plek voor iedereen die een biologische levensstijl waardeert. De boeren produceren hun eigen biologische producten en hebben in de loop der jaren een enorme kennis opgebouwd. Van hen kun je alles over deze producten en hun bereidingswijze leren. De ‘Urlaub am Bauernhof ’ organisatie controleert de boerderijen en deelt daarbij in plaats van sterren margrieten uit. Maar hoeveel margrieten een boerderij ook heeft, het merk ‘Urlaub am Bauernhof ’ staat garant voor kwaliteit en gastvrijheid.

Obergasser - Karinthië (AT)

Vakantie aan de Weissensee, midden in een natuurpark. Bergen en bloemenweiden, zover het oog reikt! Het meer naast de deur. Wegdromen in vakantiehuisjes, appartementen en romantische, comfortabele kamers, van alle gemakken voorzien. 5000m² weiland, tuin en zwemgelegenheid, speciaal voor u!

 • Hits: 3354
Allesbauer - Karinthië‎ (AT) Allesbauer - Karinthië‎ (AT) Allesbauer - Karinthië‎ (AT)

Allesbauer - Karinthië‎ (AT)

Vakantiehuis Allesbauer – Volg je instinct!
De beste vakantiebestemming op 930m hoogte, ingebed tussen de meren en bergen van Karinthië, ideaal voor families en rustzoekenden, die van het vredige en kalme tempo van het landleven willen genieten. Leer samen met boer Heinrich het bos kennen als een eiland waar je op verhaal kunt komen.

 • Hits: 3297

Walcherhof - Karinthië‎ (AT) De ideale plek voor iedereen die een biologische levensstijl waardeert. De boeren produceren hun eigen biologische producten en hebben in de loop der jaren een enorme kennis opgebouwd. Van hen kun je alles over deze producten en hun bereidingswijze leren. De ‘Urlaub am Bauernhof ’ organisatie controleert de boerderijen en deelt daarbij in plaats van sterren margrieten uit. Maar hoeveel margrieten een boerderij ook heeft, het merk ‘Urlaub am Bauernhof ’ staat garant voor kwaliteit en gastvrijheid.

Walcherhof - Karinthië‎ (AT)

Welkom! Leuk dat je een kijkje komt nemen op onze bioboerderij, midden in de prachtige natuur van Karinthië. Volg het ritme van het boerenleven en vind je eigen levensritme weer terug. Gezin, natuurliefhebber, wandelaar of wintersporter, bij ons ben je op de juiste plek! Kinderen zullen zich niet vervelen. Hier kunnen ze grenzeloos spelen, ontdekken en bevriend raken met onze dieren.

 • Hits: 3081
Lahnerhof - Karinthië (AT) De ‘Urlaub am Bauernhof ’ organisatie controleert de boerderijen en deelt daarbij in plaats van sterren margrieten uit. Maar hoeveel margrieten een boerderij ook heeft, het merk ‘Urlaub am Bauernhof ’ staat garant voor kwaliteit en gastvrijheid.

Lahnerhof - Karinthië (AT)

Hartelijk welkom op onze met 4 bloemen beloonde Boerderij! Onze boerderij ligt in Karinthië‎ in het vakantieoord Arriach op 1100m boven zeeniveau. Omgeven door mooie groene weiden en bossen.

 • Hits: 2853

Lindlhof - Karinthië (AT) De ‘Urlaub am Bauernhof ’ organisatie controleert de boerderijen en deelt daarbij in plaats van sterren margrieten uit. Maar hoeveel margrieten een boerderij ook heeft, het merk ‘Urlaub am Bauernhof ’ staat garant voor kwaliteit en gastvrijheid.

Lindlhof - Karinthië (AT)

Vakantie bij vrienden! Neem deel aan het landleven en ervaar de diversiteit van onze ongerepte natuur. Beleef de bergen en geniet van de mogelijkheden die zij bieden; hier doet u weer energie op voor het leven van alledag!

 • Hits: 2587
Pilsachhof - Karinthië (AT) Onze paardrijboerderijen bieden de perfecte vakantie voor de paardenfan: minimaal 3 geschikte rijpaarden, een paardenbak, theorie- en praktijklessen, zadel- en tuigmateriaal, de mogelijkheid tot een eigen verzorgpony en begeleide buitenritten

Pilsachhof - Karinthië (AT)

HOTEL/PENSION PILSACHHOF ***
Hartelijk welkom bij Pilsachhof, ons kleine paradijs. Pilsachhof ligt in Arriach, het middelpunt van Karinthië.

 • Hits: 2383

Schullerhof - Karinthië‎ (AT) Schullerhof - Karinthië‎ (AT)

Schullerhof - Karinthië‎ (AT)

Bij ons kunnen de kinderen de geiten de fles geven, paarden en pony's borstelen, de hazen verzorgen, met de katten spelen en alle andere dieren aaien en verzorgen. Ook kunnen ze mee helpen in de stal. Dit kan allemaal bij Schullerhof in Hermagor.

 • Hits: 2223
Bodnerhof - Karinthië‎ (AT) De ‘Urlaub am Bauernhof ’ organisatie controleert de boerderijen en deelt daarbij in plaats van sterren margrieten uit. Maar hoeveel margrieten een boerderij ook heeft, het merk ‘Urlaub am Bauernhof ’ staat garant voor kwaliteit en gastvrijheid.

Bodnerhof - Karinthië‎ (AT)

Op onze boerderij wordt praktisch alles nog zelf gemaakt. (Probeer ons zelf gebakken brood, spek, worst, kaas...) Tijdens een gezellige avond in onze boerenwoning vertellen we u alles over land en mensen.

 • Hits: 2059

Monegger - Karinthië‎ (AT) Onze paardrijboerderijen bieden de perfecte vakantie voor de paardenfan: minimaal 3 geschikte rijpaarden, een paardenbak, theorie- en praktijklessen, zadel- en tuigmateriaal, de mogelijkheid tot een eigen verzorgpony en begeleide buitenritten. De ‘Urlaub am Bauernhof ’ organisatie controleert de boerderijen en deelt daarbij in plaats van sterren margrieten uit. Maar hoeveel margrieten een boerderij ook heeft, het merk ‘Urlaub am Bauernhof ’ staat garant voor kwaliteit en gastvrijheid.

Monegger - Karinthië‎ (AT)

Rustiek en echt maar nog steeds modern en comfortabel! Met onze vele dieren, koeien, paarden, varkens, geiten wordt uw vakantie op onze kleine boerderij onvergetelijk.

 • Hits: 2024
Schrunerhof - Karinthië‎ (AT) De ‘Urlaub am Bauernhof ’ organisatie controleert de boerderijen en deelt daarbij in plaats van sterren margrieten uit. Maar hoeveel margrieten een boerderij ook heeft, het merk ‘Urlaub am Bauernhof ’ staat garant voor kwaliteit en gastvrijheid.

Schrunerhof - Karinthië‎ (AT)

Een verzorgde bergboerderij op een schitterende zonnige plek op 1510 meter hoogte. De twee liefdevol gerenoveerde comfortabele appartementen bevinden zich in de oude boerderij.

 • Hits: 1426

Ogrishöhe - Karinthië‎ (AT) Ogrishöhe - Karinthië‎ (AT)

Ogrishöhe - Karinthië‎ (AT)

Zon, water, bergen, sappige groene weiden, paardrijden, wandelen fietsen, mountainbiken, vissen... Dat is de pure natuur van de zonnige Ogrishöhe.

 • Hits: 1404
Ober - Karinthië‎ (AT) De ‘Urlaub am Bauernhof ’ organisatie controleert de boerderijen en deelt daarbij in plaats van sterren margrieten uit. Maar hoeveel margrieten een boerderij ook heeft, het merk ‘Urlaub am Bauernhof ’ staat garant voor kwaliteit en gastvrijheid.

Ober - Karinthië‎ (AT)

Kom naar het Lesachtal, en vier uw vakantie in de mooiste, meest ongerepte vallei van Europa, de vallei Lesachtal!

 • Hits: 1400

Ponyhof Ponyhof

Ponyhof "Erlebnisbauernhof Stempf" - Karinthië‎ (AT)

Der Stempf-Hof mit dem Ferienhaus "Bergsee" ist ein Urlaubsbauernhof mit Ponys, Pferden Katze,Hund, Häschen zum Kuscheln. Er befindet sich in Heiligenblut am Grossglockner im Nationalpark Hohe Tauern an einem kleinen Bergsee.
 • Hits: 839