Boerderijen in Oostenrijk

Op een ‘Urlaub am Bauernhof’ boerderij kun je alle kanten op. Er is van alles te doen, dus je hoeft je nooit te vervelen. De kinderen kunnen er heerlijk spelen en de dieren verzorgen. De ouders kunnen hier helemaal tot rust komen en de alledaagse beslommeringen even vergeten. Als gezin kun je allerlei leuke activiteiten ondernemen en uitstapjes maken. De ‘Urlaub am Bauernhof ’ organisatie controleert de boerderijen en deelt daarbij in plaats van sterren margrieten uit. Maar hoeveel margrieten een boerderij ook heeft, het merk ‘Urlaub am Bauernhof ’ staat garant voor kwaliteit en gastvrijheid.


Gut Neusess - Salzburg (AT) Gut Neusess - Salzburg (AT) Gut Neusess - Salzburg (AT) Gut Neusess - Salzburg (AT)

Gut Neusess - Salzburg (AT)

Prachtige bioboerderij midden in de bergen met veel verschillende dieren. Een geweldige belevenis voor kinderen! Iedere dag samen de dieren voeren, de boerderij met alle zintuigen beleven, ponyrijden, vilten, broodbakken, grote speelplaats en nog veel meer...

  • Hits: 3188
der Veitenhof - Tirol (AT) De ideale plek voor iedereen die een biologische levensstijl waardeert. De boeren produceren hun eigen biologische producten en hebben in de loop der jaren een enorme kennis opgebouwd. Van hen kun je alles over deze producten en hun bereidingswijze leren. Onze paardrijboerderijen bieden de perfecte vakantie voor de paardenfan: minimaal 3 geschikte rijpaarden, een paardenbak, theorie- en praktijklessen, zadel- en tuigmateriaal, de mogelijkheid tot een eigen verzorgpony en begeleide buitenritten. De ‘Urlaub am Bauernhof ’ organisatie controleert de boerderijen en deelt daarbij in plaats van sterren margrieten uit. Maar hoeveel margrieten een boerderij ook heeft, het merk ‘Urlaub am Bauernhof ’ staat garant voor kwaliteit en gastvrijheid.

der Veitenhof - Tirol (AT)

“Een bijzondere boerderij in een bijzonder dal”!

Onze biologische pensionboerderij Veitenhof ligt in het mooie Tiroler land, in het dorpje Niederthai - hét zonneterras van het Ötztal - op 1550m hoogte.

  • Hits: 3170

Stroneggerhof - Karinthië (AT) Onze paardrijboerderijen bieden de perfecte vakantie voor de paardenfan: minimaal 3 geschikte rijpaarden, een paardenbak, theorie- en praktijklessen, zadel- en tuigmateriaal, de mogelijkheid tot een eigen verzorgpony en begeleide buitenritten. De ‘Urlaub am Bauernhof ’ organisatie controleert de boerderijen en deelt daarbij in plaats van sterren margrieten uit. Maar hoeveel margrieten een boerderij ook heeft, het merk ‘Urlaub am Bauernhof ’ staat garant voor kwaliteit en gastvrijheid.

Stroneggerhof - Karinthië (AT)

Kom tot rust in een natuurlijke en verzorgde omgeving, waar de kinderen het ook naar hun zin hebben. Onze boerderij ligt in het Lavanttal, het “Paradijs van Karinthië”, aan de voet van het vakantiegebied Koralpe. Het ideale uitgangspunt voor wandelen, mountainbiken, paardrijden en zwemmen in het meer. Laat je meeslepen door de vele mogelijkheden!

  • Hits: 3039
Obergasser - Karinthië (AT) De ideale plek voor iedereen die een biologische levensstijl waardeert. De boeren produceren hun eigen biologische producten en hebben in de loop der jaren een enorme kennis opgebouwd. Van hen kun je alles over deze producten en hun bereidingswijze leren. De ‘Urlaub am Bauernhof ’ organisatie controleert de boerderijen en deelt daarbij in plaats van sterren margrieten uit. Maar hoeveel margrieten een boerderij ook heeft, het merk ‘Urlaub am Bauernhof ’ staat garant voor kwaliteit en gastvrijheid.

Obergasser - Karinthië (AT)

Vakantie aan de Weissensee, midden in een natuurpark. Bergen en bloemenweiden, zover het oog reikt! Het meer naast de deur. Wegdromen in vakantiehuisjes, appartementen en romantische, comfortabele kamers, van alle gemakken voorzien. 5000m² weiland, tuin en zwemgelegenheid, speciaal voor u!

  • Hits: 3018

Allesbauer - Karinthië‎ (AT) Allesbauer - Karinthië‎ (AT) Allesbauer - Karinthië‎ (AT)

Allesbauer - Karinthië‎ (AT)

Vakantiehuis Allesbauer – Volg je instinct!
De beste vakantiebestemming op 930m hoogte, ingebed tussen de meren en bergen van Karinthië, ideaal voor families en rustzoekenden, die van het vredige en kalme tempo van het landleven willen genieten. Leer samen met boer Heinrich het bos kennen als een eiland waar je op verhaal kunt komen.

  • Hits: 3018
Scharrerhof - Salzburg (AT) Deze boerderijen zijn helemaal ingesteld op gezinnen met baby`s en kinderen. Zo zijn hier bijvoorbeeld ledikantjes, babyfoons, veilige stopcontacten, speelgoed, kinderservies en –bestek en kinderstoelen aanwezig. Een boerderij met rolstoeltoegankelijke faciliteiten, lichtknoppen, stekkerdozen en handgrepen op de juiste plaats, antisliptapijt in de kamers, rolstoelvriendelijke sanitaire faciliteiten en een afhaal- en roomservice. De ‘Urlaub am Bauernhof ’ organisatie controleert de boerderijen en deelt daarbij in plaats van sterren margrieten uit. Maar hoeveel margrieten een boerderij ook heeft, het merk ‘Urlaub am Bauernhof ’ staat garant voor kwaliteit en gastvrijheid.

Scharrerhof - Salzburg (AT)

Skiën, langlaufen, rodelen, een sneeuwpop maken, vriendschap sluiten, maar ook ontspannen, genieten en verwend worden: vakantie op de Scharrerhof in Hollersbach in Salzburg – een actieve belevenis!

  • Hits: 2965

Walcherhof - Karinthië‎ (AT) De ideale plek voor iedereen die een biologische levensstijl waardeert. De boeren produceren hun eigen biologische producten en hebben in de loop der jaren een enorme kennis opgebouwd. Van hen kun je alles over deze producten en hun bereidingswijze leren. De ‘Urlaub am Bauernhof ’ organisatie controleert de boerderijen en deelt daarbij in plaats van sterren margrieten uit. Maar hoeveel margrieten een boerderij ook heeft, het merk ‘Urlaub am Bauernhof ’ staat garant voor kwaliteit en gastvrijheid.

Walcherhof - Karinthië‎ (AT)

Welkom! Leuk dat je een kijkje komt nemen op onze bioboerderij, midden in de prachtige natuur van Karinthië. Volg het ritme van het boerenleven en vind je eigen levensritme weer terug. Gezin, natuurliefhebber, wandelaar of wintersporter, bij ons ben je op de juiste plek! Kinderen zullen zich niet vervelen. Hier kunnen ze grenzeloos spelen, ontdekken en bevriend raken met onze dieren.

  • Hits: 2765
Rettenbachgut - Salzburg (AT) De ideale plek voor iedereen die een biologische levensstijl waardeert. De boeren produceren hun eigen biologische producten en hebben in de loop der jaren een enorme kennis opgebouwd. Van hen kun je alles over deze producten en hun bereidingswijze leren. De ‘Urlaub am Bauernhof ’ organisatie controleert de boerderijen en deelt daarbij in plaats van sterren margrieten uit. Maar hoeveel margrieten een boerderij ook heeft, het merk ‘Urlaub am Bauernhof ’ staat garant voor kwaliteit en gastvrijheid.

Rettenbachgut - Salzburg (AT)

Rettenbachgut in Werfen – heerlijk rustig gelegen – de ideale vakantiebestemming voor elk jaargetijde. Gezellige kamers, veel lieve dieren, centrale ligging voor diverse wintersportmogelijkheden, bezienswaardigheden…

  • Hits: 2756