5.0/5 rating 1 vote

Gut Grasleiten - Beieren (D)

  • Familie: Schmid
  • Adres: Grasleiten 1 , D-82386 Huglfing
  • Deelstaat: Beieren
  • Verhuurt: Kamer(s) Tweepersoonskamer(s) Familiekamer(s) Vakantiehuis(jes) Appartement(en)
  • Verhuur periode: Zomer & winter
  • Zeehoogte: 650 m
  • Tel.: +49 (0)8802-261
  • Sterren: Gut Grasleiten - Beieren (D)
  • Huisdieren: Niet toegestaan

Hartelijk welkom!
Onze boerderij ligt in het midden van de regio “Pfaffenwinkel”, tussen München en Garmisch-Partenkirchen, – een alpenboerderij die vroeger bij het klooster van Polling hoorde.


Gut Grasleiten - Beieren - Pfaffenwinkel (D) Gut Grasleiten - Beieren - Pfaffenwinkel (D)

Al meer dan twintig jaar runnen wij onze boerderij volgens de richtlijnen van de biologische landbouw. Onze gasten brengen graag hun vakantie door bij ons op de boerderij, vanwege de afgelegen ligging midden in een prachtig cultuurlandschap, ver weg van alle dagelijkse beslommeringen.

Gut Grasleiten ligt op een heerlijk rustige plek, ver van stress en lawaai. De dorpjes Hüglfing en Uffing am Staffelsee liggen zes kilometer verderop. Ons graslandbedrijf is omgeven door grote bosgebieden en grenst aan het Grasleitner heidelandschap, een ecologisch waardevol hoogveen- en wisselweidegebied.

Onze familie bestaat uit boer Alois, zijn vrouw Romina, dochters Leni en Theresa, opa Alois sr en oma Bärbel Schmid. Maar ook de vele dieren, hofhond Elli, de koeien, kalfjes, pony’s Wicky en Knutschi, ezels Suleika en Camillo, schapen, konijnen, katten en forellen, dragen eraan bij dat onze gasten zich hier fijn voelen.

Gut Grasleiten biedt u Beierse gezelligheid in een moderne ambiance. De ruime 4- en 5 sterrenappartementen en -kamers vervullen al uw vakantiewensen. De milieuvriendelijke bouwmaterialen en de natuurlijke en allergievriendelijke inrichting zorgen voor een verhoogd gevoel van welzijn en een bijzondere sfeer. De houten plafonds en vloeren en de meubels van massief hout scheppen een gezond en behaaglijk woonklimaat.

Aanbod van activiteiten op Gut Grasleiten: tochtjes met de tractor, forellen voeren en vangen, pannenkoeken bakken op een kampvuur en nog veel meer.
Excursiemogelijkheden: München (60 km), Garmisch (45 km), Schloss Neuschwanstein (40 km).

Vakantiehuis, appartement of kamers

1. 4-sterren eenpersoons, tweepersoons of familekamers voor max. 3 personen

Familie Schmid verhuurt 3 eenpersoons, 2 tweepersoons en 3 familiekamers.

Klik hier voor meer informatie over de eenpersoonskamer.
Klik hier voor meer informatie over de tweepersoonskamer.

2. 4-sterren appartementen

3. 5-sterren appartementen

4. Extra luxe kamers, appartementen en vakantiehuisjes

Plan hier uw route