Boerderijen in Duitsland

Op een ‘Urlaub am Bauernhof’ boerderij kun je alle kanten op. Er is van alles te doen, dus je hoeft je nooit te vervelen. De kinderen kunnen er heerlijk spelen en de dieren verzorgen. De ouders kunnen hier helemaal tot rust komen en de alledaagse beslommeringen even vergeten. Als gezin kun je allerlei leuke activiteiten ondernemen en uitstapjes maken. De ‘ Bauernhof Urlaub ’ organisatie controleert de boerderijen en deelt daarbij sterren uit. Maar hoeveel sterren een boerderij ook heeft, het merk ‘Bauernhof Urlaub ’ staat garant voor kwaliteit en gastvrijheid.


Zwergenschloss - Beieren (D) Zwergenschloss - Beieren (D)

Zwergenschloss - Beieren (D)

Welkom in vakantiedorp Saugendorf!
U wilt de hectiek van alledag ontvluchten en houdt van de natuur? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij bieden u een bijzonder aangenaam en ontspannen verblijf in een van onze vijf appartementen aan. Maak prachtige wandelingen, fietstochten of uitstapjes naar Frankisch Zwitserland en rust even helemaal heerlijk uit.

  • Hits: 2173
Gut Grasleiten - Beieren (D) Actief: 08-05-2017 Gut Grasleiten - Beieren (D)

Gut Grasleiten - Beieren (D)

Hartelijk welkom!
Onze boerderij ligt in het midden van de regio “Pfaffenwinkel”, tussen München en Garmisch-Partenkirchen, – een alpenboerderij die vroeger bij het klooster van Polling hoorde.

  • Hits: 1661